Nu te deranja să ne deranjezi

Pentru cei care vor să se facă cunoscuți
 
AcasaAcasa  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiți | 
 

 Lucruri care v-au impresionat

In jos 
AutorMesaj
26.06.1988
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 30
Localizare : Dragalina
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Lucruri care v-au impresionat   Lun Iul 07, 2008 6:48 pm

Au fost odată 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOȚI și ALTUL. Într-o zi cei 5 au fost confruntați cu o problemă deosebit de importantă și de aceea s-au hotarât să fie facută de TOȚI. Însă, cum TOȚI era sigur că CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, în final NIMENI nu a făcut-o deoarece era evident că ORICINE ar fi fost în stare să o facă. Atunci CINEVA s-a supărat foarte tare căci era o treabă pentru TOȚI. Însă TOȚI i-a sugerat lui CINEVA să-l oblige pe ALTUL să facă ceea ce NIMENI nu a fost dispus să facă, deși ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba tebuie făcută întotdeauna de ALTUL!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tanoth1razbunatorii.forumz.ro
26.06.1988
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 30
Localizare : Dragalina
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri care v-au impresionat   Lun Iul 07, 2008 7:31 pm

O femeie iese din casă și vede 3 moșnegi cu barbă albă stând în fața casei. Nu-i cunoștea dar văzându-i supărați îi invita în casă să mănânce ceva. “Soțul tău este acasă?”– întreabă ei. “Nu , este ieșit” “Atunci nu putem intra”– replică ei. Seara când soțul se întoarce acasă ea îi povestește despre cei trei moșnegi.. “Du-te și spune-le că am venit și poftește-i înăuntru “.Femeia se duce și îi invită. "Nu putem intra toți în casă" replică ei. "Cum așa?" întreabă ea. Unul dintre moșnegi îi explică: Eu sunt BUNĂSTARE, el este SUCCES iar celălalt este IUBIRE. Acum du-te și întreabă-l pe soțul tău care dintre noi să vina în casă.
Femeia intră în casă și îi spune soțului, care se bucură. "Ce bine!!, în acest caz invită-l pe BUNĂSTARE să ne umple casa cu bunăstare!" Soția nu a fost de acord. “De ce să nu-l invităm pe SUCCES?” Nora îi asculta dintr-un colț al casei. "N-ar fi mai bine să-l invităm pe IUBIRE? Casa noastră ar fi atunci plină de iubire!" – a sugerat nora. "Hai să ne ghidăm după sfatul norei" îi zice soțul soției. "Du-te afară și invită-l pe IUBIREsă ne fie oaspete.". Femeia iese afară și întreabă: “Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invităm să ne fie oaspete” IUBIRE pornește înspre casă. Odată cu el se pornesc în urma lui și ceilalți doi.
Surprinsă femeia întreabă: “L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniți și voi cu el?” Cei trei moșnegi replicară: "Dacă l-ai fi invitat pe BUNĂSTARE sau pe SUCCES, ceilalți ar fi rămas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE , unde merge el mergem și noi. Unde este IUBIREeste și BUNĂSTARE și SUCCES!!!"
– Unde este durere, îți doresc pace și fericire.
– Unde sunt îndoieli personale, îți doresc reînnoirea încrederi în abilitatea ta de-a trece peste greutăți.
– Unde este oboseală sau blazare, îți doresc înțelegere, răbdare și puteri reînnoite.
– Unde este frică , îți doresc iubire și curaj.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tanoth1razbunatorii.forumz.ro
26.06.1988
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 30
Localizare : Dragalina
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri care v-au impresionat   Lun Iul 07, 2008 7:32 pm

Era odată un băiat născut cu o gravă maladie. O maladie pentru care nu există un leac. Avea 17 ani, dar putea muri în orice moment. Trăia în casa lui, sub asistență permanentă a mamei sale... Obosit de stat în casă, a decis să iasă măcar o dată. Ceruse permisiunea mamei sale. Ea a acceptat. Mergând prin cartierul său, se uita pe la magazine. Trecând pe lângă un magazin de muzică, privi prin vitrină și observă prezența unei tinere fete, de vârsta lui. A fost dragoste la prima vedere. Deschise ușa și intră, privind la nimic altceva decât la fată.
Apropiindu-se încet, sosi la tejgheaua unde era fata. Ea îl privi și îi spuse surâzând: ,,Pot să te ajut?" În timpul acesta el gândea că acela era cel mai frumos zâmbet pe care l-a văzut în viața sa. Simțea impulsul de a o săruta. Bâlbâindu-se îi spuse; ,,Da... , hmmmmm ummmmmm. Mi-ar plăcea să cumpăr un CD. Fără să se gândească, prinde primul CD pe care îl vede și îi dă banii. ,,Vrei să ți-l împachetez?" - întreabă fata zâmbind din nou. El îi răspunse că da. Încetișor, ea merse în magazie și se întoarse cu pachetul și i-l dă băiatului. El îl ia și iese din magazin...
Se întoarse acasă și din acea zi, mergea la acel magazin în fiecare zi să cumpere un CD. Fata îl împacheta mereu, iar el se întorcea acasă și îl băga în sertar. El era prea timid pentru a o invita în oraș și de câte ori încerca, nu reușea niciodată. Mama lui a aflat de această situație și îl încuraja să încerce..., așadar în ziua următoare el își luase curaj și se duse la magazin. Ca în toate celelalte zile iși cumpăra un CD și că întotdeauna ea îl împacheta. El a luat CD-ul și în momentul în care fata era distrată, a pus repede o foaie cu numărul lui de telefon pe tejghea, apoi a ieșit în fugă din magazin.
.......... "Dringggggggg"........ Mama lui răspunde la telefon. ,,Alo?????" Era fata ce întreba de fiul ei. Mama îndurerată a început să plângă în timp ce zicea: ,,Nu știi?!?!?!?...a murit ieri" A fost o tăcere îndelungată întreruptă de plânsul mamei. Mai târziu mama lui a intrat în camera fiului pentru a și-l aminti. Decise de a începe să se uite prin lucrurile lui. Deschise sertarul și cu mare surprindere găsise un munte de CD-uri împachetate. Nu era nici măcar unul deschis. A cuprins-o curiozitatea, văzând atâtea și nu a putu rezista :a luat un CD și s-a așezat pe pat, uitându-se, Când un bilet iese din pachetul din plastic...
Mama l-a luat pentru a-l citi; scria: ,,Ești frumos!!! Ai vrea sa ieși cu mine?? Te iubesc" Mama emoționată deschise și alte CD-uri și găsise și alte bilete; pe toate scria același lucru.
MORALA: Asta e viata. Nu aștepta prea mult pentru a-i spune cuiva special ceea ce simți. Spune-i astăzi. Mâine va putea fi prea târziu. Acest mesaj a fost scris pentru a te face să reflectezi asupra acestor lucruri... încetul cu încetul... poți schimba lumea.... Îmbrățișează persoanele la care ții și vei face minuni! Cu dragoste... totul e posibil... Mult noroc !!!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tanoth1razbunatorii.forumz.ro
26.06.1988
Admin
avatar

Numarul mesajelor : 64
Varsta : 30
Localizare : Dragalina
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri care v-au impresionat   Lun Iul 07, 2008 7:32 pm

Următorul text aparține Breslei Shoareci de pe www.gladiatus.ro/ serverul 2 și adaptat de mine.

Născuți la începutul anilor 70’ [85’-90’], vedem acum în anul 2008 cum casa părinților noștri este de 50 de ori mai scumpă decât atunci când au cumpărat-o și realizăm că noi o să plătim pentru casele noastre în jur de 50 de ani. Nu avem amintiri despre primii pași pe lună, nici despre războaie sângeroase, dar avem cultură generală, pentru că asta însemna ceva o dată.
Suntem ultima generație care a jucat “Ascunselea”, “Castel”, “Rațele și vânătorii”, “Țară, țară! Vrem ostași”, “Prinsa”, “Sticluța cu otravă”, “Pac Pac”, “Hoții și vardiștii”, ultimii care au strigat “Un doi trei la perete stai”, ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am făcut petreceri video (închiriam un video și stăteam să ne uităm la filme 2 zile închiși în casă) primii care am vazut desene animate color, primii care am renunțat la casete audio și le-am înlocuit cu cd-uri. Noi am purtat jeanși elastici, pantaloni evazați, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca. Noi nu am dat examene de Capacitate, nu am dat teste grile la admitere. Noi am fost ultimii “Soimi ai Patriei” și ultimii “Pioneri”. La grădiniță am învățat poezii în românește, nu în engleză… și am cântat MULȚI ANI TRĂIASCĂ nu HAPPY BIRTHDAY la aniversări. Am sorbit din ochi Sclava Isaura, Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas.. și cine zice că nu s-a uitat ori minte ori nu avea încă televizor.
Reclamele de pe posturile străine ne înnebuneau, și abia asteptam să vină și la noi înghețata Magnum, sau puștile alea absolut superbe de apă. Între timp, ne consolăm cu Tango cu vanilie și ciocolată și clasicele bidoane umplute cu apă de la robinet, care turnate în cap ne provocau pneumonii. Noi am ascultat și Metallica, și Ace of Base, și DJ Bobo, și Michael Jackson, și Backstreet Boys, și Take That, și încă nu auzisem de manele, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu știa pașii, dar toți dansam! Dar spre deosebire de copiii din ziua de azi, am auzit atât de Abba, și de Queen, cât și de noile nume gen 50 Cent și Britney Spears. Pe ei daca îi intrebi, “Muzica a-nceput cu Backstreet Boys, care nici nu mai sunt cool acum, man!”.
Am citit “Licurici”, “Pif” ’’Cireșarii’’, și am băut Cico și Zmeurata și ni s-a părut ceva extraordinar când au apărut primele sucuri “de la TEC” fără să ne fie teamă că “au prea multe E-uri”, iar la școală beam toată clasa dintr-o sticlă de suc fără teamă de viruși. Noi am băut prima Coca-Cola la sticla și am descoperit internetul. Noi nu ne dădeam bip-uri, ne fluieram să ieșim afară, noi nu aveam dolby surround system, tăceam toți ca să auzim acțiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o lună după ce le cumpăram și le uitam pe dulap, pline de praf. Abia așteptam la chefuri să jucăm “Fântânița”, sau “Flori, fete sau băieți”, sau “Adevăr sau Provocare”, sau orice ne dădea un pretext să “pupam pe gură” pe cine “iubeam”.
Noi suntem cei care încă au mai “cerut prietenia”, care încă roșeam la cuvantul “sex”, care dădeam cu banul care să intre în farmacie să cumpere prezervative, pe care apoi să le umplem cu apa și să le aruncăm în capul colegilor, care am completat mii de oracole, sperând că persoana iubită va citi acolo unde scrie “De cine iți place?” că ne place de el/ea. Este uimitor că încă mai suntem în viață, pentru că noi am mers cu bicicleta fără cască, genunchiere și cotiere, nu am avut scaune speciale în mașini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greșeală pe jos, nu am avut pastile cu capac special să nu fie desfăcute de copii, nu ne-am spălat pe mâini după ce ne-am jucat cu toți câinii și toate pisicile din cartier, nu am băut doar apa îmbuteliată, nu ne-am tăvălit și bălăcit prin toate bălțile și nu am ținut cont de câte lipide și glucide mâncam, părinții noștri nu au “child proof the house”, ne-au trimis să cumpărăm bere și vin de la alimentară, și câte un pachet de țigări de la tutungerie. Noi am auzit cum s-a tras la Revoluție, noi am fost martorii a trei schimbări de bancnote și monede, noi am râs la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV, noi suntem cei care mai ținem minte emisiunea “Feriți-vă de măgăruș”.


Suntem o generație de învingători, de visători, de “first-timers”… Dacă citești și ai căzut măcar un pic pe gânduri, ești de-al nostru!
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://tanoth1razbunatorii.forumz.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Lucruri care v-au impresionat   

Sus In jos
 
Lucruri care v-au impresionat
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Nu te deranja să ne deranjezi :: Distracție :: Creatie-
Mergi direct la: